Kender du det, dit liv slår kolbøtter, og du kan ikke finde op eller ned, aner ikke hvilken vej du skal gå, men ved, du må finde en vej? Men hvilken vej virker for dig? Og hvordan får du fundet en retning og taget det første skridt?

Usikkerhed og tvivl
Sådan er det ofte, når man får en sygdom, der tager længere tid end et par uger, eller bliver ramt af smerter. Hvem skal man spørge til råds? Hvis nu mavefornemmelsen er til andet end medicin og manuelle behandlinger, som ofte er de etablerede tilbuds løsning, hvad skal man så vælge? Zoneterapi, akupunktur, samtaler, mindfulness, yoga, træning med vægte, have-terapi… jeg kunne blive ved.
Du begynder at spørge hvad andre har prøvet, og rigtig mange har gode erfaringer med alle mulige ting. Og du bliver forvirret på et højere plan. Men ikke klogere.

Sammenhæng
Jeg tror på, at tingene hænger sammen, og der er mange veje i den rigtige retning. Og at den optimale løsning har flere strenge at spille på. Så det ikke handler om kun at vælge en ting, men få en kuffert med metoder, du kan bruge i forskellige situationer. Og gerne noget, der ikke er mere besværligt eller kompliceret, end vi kan rumme det, også på dårlige dage.
Der findes metoder, hvor man helt lavpraktisk arbejder med at træffe beslutninger. Det kan vi arbejde med i mine forløb og kurser.

Tør du?
Jeg ved at også kan være en svær beslutning at træffe at starte på et af mine forløb eller kurser, for er det nu det rigtige? Eller spilder man sine kræfter og sine penge?
Jeg tør godt love, at jeg kan give dig nogle redskaber og metoder, du kan hive frem, når det hele bliver uoverskueligt. Det er ikke raketvidenskab, men tilgængelige teknikker, du kan bruge, også på dårlige dage.

Sparring til at få rystet den pose, der er dit liv, så du får brugt dine kræfter på de ting, der gør en forskel for dig. Og du kan kombinere med andre tilbud som f.eks. træning. Fordi tingene hænger sammen.
Og det hele individuelt tilpasset, for mennesker passer ikke ind i kasser.

Måske værd at overveje at tage det første skridt?