Ind imellem spørger jeg mig selv, om jeg er gal eller genial? Det kræver nok lidt uddybning…

Som jer, der følger med på min hjemmeside og som måske kender mig ved, så har jeg fibromyalgi og artrose forskellige steder. Da jeg for knapt et år siden begyndte at tumle med ideen om at starte et firma op, som skulle hjælpe mennesker med smerter til at få et godt liv, var jeg i tvivl; var det galt eller genialt? Jeg har et par kroniske sygdomme, mindre børn, hus, have, job og fritidsaktiviteter, og det set-up er egentlig så rigeligt at få til at gå op i en højere enhed. Når man så kobler ideen om egen virksomhed og hele det med at være i ”kassen” for fleksjobbere, så bliver det ikke mindre komplekst.

Men min helt grundlæggende tro på, at mennesker ikke passer i kasser, og at det ikke skal være held eller andre tilfældige faktorer der gør, om man får et godt liv med og i den situation man er endt i, gør, at jeg sammen med min mand besluttede at tage springet. At starte en virksomhed med det på hylderne, som jeg brænder for; at gøre en positiv forskel for andre. Der må være et sted at søge hjælp og sparring, når livet tager en uforudset drejning. Og det er det sted jeg forsøger at være med vores virksomhed.

I dag har jeg så været til B2B netværksmøde i Kalundborgegnens Erhvervsråd og til netværk i Social Økonomiske Virksomheder i Kalundborg. Her mødte jeg igen Henrik fra IT-bilen. Han er om nogen beviset på, at kroniske sygdomme ikke er det samme som passivitet, ynk og ”det er også synd for mig” Han har en veldrevet virksomhed, der kun ansætter fleksjobbere og unge med særlige udfordringer. Han kan sætte sig mål -og nå dem, navigere i en hverdag med familie, virksomhed og sygdomme, hvor han aldrig kender dagen i morgen. Han har haft heldet og evnerne til at få puslespillet til at gå op. Det har jeg også, og det kan rigtig mange andre også få hjælp til, for jeg tror på, at med de rigtige strategier, værktøjer og opbakning, kan vi nå meget længere end de fleste drømmer om…